F
enséges
Í
zek
Gasztronomia felsőfokon
Nyitólap
|
Blog
|
Regisztráció
|
Belépés
Üdvözöllek
Vendég
|
RSS
Honlap-menü
Főoldal-Ételek eredete
Konyhai kisokos és tipp
Recept linkek
Ételleírások
Híres ételek történetei
Fotóalbumok
Vendégkönyv
Kapcsolat
Gasztronomia
Terítés története
Pizza története
Ízek,tájak,diisznóságok
Ízvadász,Híres éttermek híres receptjei
Ünnepeink
Konyha-magazin
Italok
Konyhai alapanyagok
Lizi lakoma
Elitkonyha
Konyhaművészet
Hírességek híres ételei
Ételkészítés videón
Stáhl Judit szakácskönyv
Tippek,Trükkök a konyhában
Délvidéki ízek
A fejezet kategóriái
Mini-chat
A hozzáadáshoz be kell lépned
Nyitólap
»
2012
»
Január
»
27
» PEACH MELBA
4:23 PM
PEACH MELBA
Ugyanígy Nellie melbáról nevezte el Escoffier azt a héjától megfosztott őszibarackot, melyet málnaszósszal és vaníliafagylalttal tálalt.
1
2
3
4
5
Megtekintések száma: 446 | Hozzáadta:
Liza
| Helyezés:
0.0
/
0
Összes hozzászólás:
0
Név *:
Email *:
Kód *:
Naptár
«
Január 2012
»
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Mentett bejegyzések
2012 Január
Barátaink:
H
onlap létrehozása
Ingyenes online játékok
Online Munkaasztal
Oktató videók
uCoz Rajongók Oldala
Copyright MyCorp © 2021
Ingyenes
honlapszerkesztő
-
uCoz