|
 | |  |
|
A kategóriában található anyagok: 1 Mutatott anyag: 1-1 |
|
Sorbarendezés:
Dátum szerint ·
Megnevezés szerint ·
Értékelés szerint ·
Hozzászólások szerint ·
Letöltések szerint ·
Megtekintések szerint
Hozzávalók:50 dkg liszt25 dkg áttört főtt burgonya1,5 dkg élesztő2 dl tej1 dkg cukorsóA sütéshez:olaj
Elkészítés:Az élesztőt a cukorral 2-3 ek.tekben felfuttatjuk.A lisztet,a főtt,áttört bugonyát,sót összekeverjük.Hozzáadjuk a megkelt élesztőt és a többi langyos tejet és félkemény tésztát dagasztunk.Háromszorosára kelesztjük ezt a tésztát!A megkelt tésztát ujjnyi vastagra kinyújtjuk,kis cipókat formálunk.A cipócskákat laposra húzogatjuk,tálcára tesszük,még 15 percet kelesztjük és forró olajban kisütjük. |
| |
 | |  |
|
|