Fenséges Ízek
     Gasztronomia felsőfokon
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Levesek [2]
Levesbetétek [2]
Pörköltek [0]
Frissensültek [6]
Köretek [0]
Rakott ételek [0]
Rántott húsok [0]
Szószok,mártások [0]
Uzsonnaételek [2]
Egytálételek [1]
Pizzafélék [2]
Főtt tészták [0]
Kelt tészták [4]
Desszertek [9]
Saláták [1]
Hidegkonyha [1]
Vegetáriánus receptek [10]
Diétás,cukorbetegek receptjei [0]
Baba konyhája [0]
Előételek [0]
Mini-chat
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 5
Statisztika

$ONLINE_
COUNTER$$ONLINE
_USERS_LIST$
Belépés
Nyitólap » Cikkek » Frissensültek

Aszaltszilvás rántotthús
Hozzávalók:vastagabb karajszeletek camambert sajt aszaltszilva só bors tojás zsemlemorzsa liszt olaj szilvalekvár vörösbor A karajszeletekbe zsebet vágok és sózom. A sajtot felszeletelem és minden zsebbe 2 szelet sajtot és 2 db aszaltszilvát teszek, majd fogpiszkálóval összetűzöm. A szokásos módon bepanírozom, és bő olajban megsütöm. Közben egy kisebb edénybe szilvalekvárt teszek, amit vörösborral hígítva felforralok. Én egy kis vizet is tettem hozzá, hogy ne legyen túlságosan borízű. Rizzsel és a szilvaszósszal tálalom.
Kategória: Frissensültek | Hozzáadta: Liza (2012-02-24)
Megtekintések száma: 139 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Keresés
Naptár
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Copyright MyCorp © 2017 Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz