Fenséges Ízek
     Gasztronomia felsőfokon
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Levesek [2]
Levesbetétek [2]
Pörköltek [0]
Frissensültek [6]
Köretek [0]
Rakott ételek [0]
Rántott húsok [0]
Szószok,mártások [0]
Uzsonnaételek [2]
Egytálételek [1]
Pizzafélék [2]
Főtt tészták [0]
Kelt tészták [4]
Desszertek [9]
Saláták [1]
Hidegkonyha [1]
Vegetáriánus receptek [10]
Diétás,cukorbetegek receptjei [0]
Baba konyhája [0]
Előételek [0]
Mini-chat
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 5
Statisztika

$ONLINE_
COUNTER$$ONLINE
_USERS_LIST$
Belépés
Nyitólap » Cikkek » Levesek

Frankfurti leves
Hozzávalók30-40 dkg kelkáposzta20 dkg virsli2 evőkanál liszt2 dl tejföl1 közepes vöröshagyma3-4 gerezd fokhagyma majoránna bors pirospaprika2 db leveskocka étolaj só 
Az apróra vágott hagymát kevés olajon átpirítom. Hozzáadom a tört fokhagymát, megszórom pirospaprikával, összekeverem és felöntöm kb. fél l vízzel. Beleteszem a jól megmosott, vékonyra szeletelt kelkáposztát Fűszerezem borssal, majoránnával, beleteszem a leveskockákat, és még felöntöm kb. 1 l vízzel. Megfőzöm.A virslit felkarikázom, és a leveshez adom, végül a liszttel elkevert tejföllel behabarom, még egyszer összeforralom, ha kell, még sózom.
Kategória: Levesek | Hozzáadta: Liza (2012-02-24)
Megtekintések száma: 247 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Keresés
Naptár
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Copyright MyCorp © 2017 Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz