Fenséges Ízek
     Gasztronomia felsőfokon
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Levesek [2]
Levesbetétek [2]
Pörköltek [0]
Frissensültek [6]
Köretek [0]
Rakott ételek [0]
Rántott húsok [0]
Szószok,mártások [0]
Uzsonnaételek [2]
Egytálételek [1]
Pizzafélék [2]
Főtt tészták [0]
Kelt tészták [4]
Desszertek [9]
Saláták [1]
Hidegkonyha [1]
Vegetáriánus receptek [10]
Diétás,cukorbetegek receptjei [0]
Baba konyhája [0]
Előételek [0]
Mini-chat
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 5
Statisztika

$ONLINE_
COUNTER$$ONLINE
_USERS_LIST$
Belépés
Nyitólap » Cikkek » Pizzafélék

Lassange
Hozzávalók:
50 dkg darált hús1 liter paradicsomszósz50 dkg lasagne-tészta5 dl tej4 evőkanál liszt10 dkg vaj4 gerezd fokhagyma1 fej vöröshagyma20 dkg sajtbazsalikomolaj


Lasagne recept elkészítése:
A vöröshagymát és fokhagymát vágjuk apróra és olajon pirítsuk meg. Tegyük rá a húst, amit ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. 
A húst addig pirítsuk, míg ki nem fehéredik, majd öntsünk rá egy kis pohár vizet és pároljuk majdnem puhára. Adjuk hozzá a paradicsomszószt és a bazsalikomot és hagyjuk jól összefőni. 
Melegítsük fel a vajat, adjuk hozzá a lisztet, a tejet, és főzzük fel. Ha kész, öntsük rá a húsra, és jól keverjük össze. 
Vajazzunk ki egy tálat és tegyünk az aljába a paradicsomos masszából. Ezután rétegesen építkezzünk a tészta és a massza segítségével. Hintsük meg reszelt sajttal, és előmelegített sütőben 180-200 fokon kb. 45 percig süssük.
Kategória: Pizzafélék | Hozzáadta: Liza (2012-07-24)
Megtekintések száma: 114 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Keresés
Naptár
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Copyright MyCorp © 2017 Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz